Naslovna Sport Fudbal Breznica i na Cetinju „ubola trinaesticu“

Breznica i na Cetinju „ubola trinaesticu“

0

Cetinje – Breznica 0:13 (0:7)

Cetinje. Pomoćni stadion na Obilića poljani.  Gledalaca oko 50.  Sudija: Mihailo Milošević. Pomoćnici: Miloš Jabučanin i Slobodan Stanković ( svi iz Cetinja). Strijelci:  Vraneš u 6, 9, 21. i 40, Karličić u 32. i 57, Jankov u 34. i 44, Šebek u 52. i 64, Novović u 56. i 66. i Jovetić a.g. u 87. minutu

CETINJE: Pejović, Vuković, Ramadanović, Varajić, Mitrović, Savić, Jovetić, Žižić (Vukotić), Mićunović (Tomanović), Roganović (Lopičić), Radović.

BREZNICA: Čabarkapa (Miličić), Šaranović, Rondović (Miletić), Jankov (Kočanović), Lončar, Vujadinović (Knežević), Vraneš (Novović), Šebek, Bošnjak, Karličić, Tošić.

Breznica je furiozno nastavila šampionat, a meč je obilježila Biljana Vraneš koje je za samo 21 minut postigla het trik, a golom u 40. minutu najavila da se vraća u staru golgetersku formu. Vraneš u 37. minutu nije realizovala jedanaesterac tako da je mogla da uveća svoj golgeterski saldo. Od samog početka bila je vidljiva razlika u klasi ova dva tima, nakon het trika Bilje Vraneš golgetersku seriju nastavila je Jelena Karličić, a potom i Marijana Jankov, da bi domaćina dotukle Milica Šebek i Ana Novović. Nakon što su gošće „spustile ručnu“ tri minuta prije kraja utakmice autogolom Jovetić postignut je konačan rezultat ove utakmice.

9c9c855419620bf0857d3fbc9f17cbb8_XL

Poslije drugog kola slijedi prvenstvena pauza zbog reprezentativnih obaveza, a prvenstvo se nastavlja utakmicama trećeg kola 10.oktobra. Tada Breznica pod Golubinjom dočekuje Mladost 2015.

FOTO cetinjskilist.com