Naslovna NVO Bez rizika nema dobitka Poziv mladima za učešće u radionicama na temu „Osnove pisanja biznis plana“

Poziv mladima za učešće u radionicama na temu „Osnove pisanja biznis plana“

0

Javni poziv mladima za učešće u trodnevnoj radionici na temu „Osnove pisanja biznis plana“  u okviru projekta “ Bez rizika nema dobitka“ koji realizuje  NU „Informativni centar Pljevlja“. Dva najbolja biznis plana, po ocjeni stručne komisije, biće podržana sa po hiljadu eura. Broj kandidata je ograničen na 20.

U okviru projekta  “Bez rizika nema dobitka”, Nevladinu udruženje “Informartivni centar Pljevlja” organizuje besplatnu trodnevnu edukaciju o temi: “Osnove pisanja biznis plana“koja će se održati  18.; 19. i 25. avgusta 2018. (subota, nedjelja i subota) u prostorijama SO Pljevlja, u periodu od 10:00 do 14:00 sati.

Kreiranje biznis plana je prvi korak koji trebate uraditi kada počinjete neki posao. On vam pomaže da realno sagledate prilike i prepreke koje se nalaze u okruženju, saznate ko vam je konkurencija, koje efekte možete očekivati od posla koji želite raditi, te da li će taj posao u određenom vremenu biti finansijski isplativ.

Osnovni cilj edukacije je prenijeti znanja i vještine pisanja efikasnog biznis plana. Polaznici edukacije uvidjet će svoje preduzetničke sklonosti, kako samostalno generisati poslovne ideje, opisati preduzetničku ideju, te kako planirati i postaviti ciljeve, misiju, viziju i strategiju razvoja biznisa.

Ko se možeprijaviti:

  • Mladi (15 – 35 godina starosti) koji se nalaze na evidenciji Zavoda za zapošljavanje Crne Gore, sa III i IV stepenom stručne spreme, višom školom i fakultetskim obrazovanjem, koji su zainteresovani da pitanje svog zapošljavanja riješe kroz ulazak u preduzetničke vode.

Učešće na radionici je besplatno, a svi zainteresovani se mogu prijaviti slanjem poruke na e-mail bezrizikanemadobitka@gmail.com ili porukom na FB stranicu Pljevaljskiportal. U poruci treba da stoji ime, prezime, zanimanje, godište i broj telefona.

Rok za prijave je 12.08.2018. godine do 16:00 sati. Zbog ograničenog broja mjesta, molimo da imate u vidu vrijeme prijave.

Za odabrane učesnike obezbjeđen je radni materijal, osvježenje, kao i certifikat o učešću.

Ovaj projekat je podržalo Ministarstvo sporta Crne Gore preko Konkursa za raspodjelu sredstava za finsiranje i sufinansiranje projekata za mlade.