Veteran i Breznice i Ceinja meč Sport

Druženje veterana Cetinja i Breznice


Veterani fudbalskog kluba Breeznica, u pauzi između dvije utakmice Lige šampiona za žene, odigrali su prijateljsku utakmicu sa svojom prijateljima iz FK Cetinje. Stručni štab FK Breznica prihvatio je poziv svog prijatelja Jovana Markovića za odigravanje utakmice.

veterani FK Breznica

 

 

U balonu za mali fudbal bilo je dosta poznatih lica, starih sportskih radnika Prijestonice i sadašnjih fudbalera. Kako i dolikuje prije utakmice razmjenjeni su pokloni ali tokom meča igrači se nisu štedjeli. Nakon velike borbe na kraju je bilo 5:5, a poslije utakmice nastavljeni je sruženje.

veterani fk Cetinje

Jovan Marković zahvalio se Pljevljacima.
razmjena Cetinje
– Drago mi je što smo imali priliku da budemo domaćini veteranima Breznice jer to su naši stari sportski prijatelji. Ovakvi susreti treba da se nastave i da budu tradicija, kazao je Marković.
Trener Breznice Zoran Vuković istakao ja da će ovaj klub u narednom periodu ovaj klub češće igrati ovakve utakmice.
Zoran Vuković fk Breznica
– Ne samo to već ćemo pokrenuti  inicijativu za formiranje turnira  veterena regiona. Mislim da bi odziv bio veliki i da se na taj način obnovila stara sportska prijateljstva. Bila bi to prilika sa se ponovo družimo sa nekim ljudima koje nismo vidjeli decenijama, naglasio ne Vuković.