Naslovna Crna Gora Za javne nabavke 430.000 eura

Za javne nabavke 430.000 eura

0

Opština Pljevlja raspisala je javni poziv za prikipljanje ponuda za tri javne nabavke čija je ukupna vrijednost 430.000 evra. Raspisan je javni poziv za nabavku i ugradnju oprema za potrebe Lokalnog javnog emitera Radio-televizije Pljevlja. Pod ovim se podrazumjeva nabavka i ugradnja radio i televizijske opreme i prateći građevinski i elektro radovi. Procjenjena vrijednosradova je 175 hiljada evra a otvaranje ponuda je 15. avgusta.

Treći put, raspisan je i otvoreni postupak javne nabavke  za nabavku i postavljanje  opreme za Dom kulture.  Predviđena je nabavka opreme za Narodnu biblioteku „Stevan Samardžić“, JU Školu za osnovno muzičko obrazovanje, Umjetničku galeriju sa zbirkom humora i satire i Zavičajni muzej. Predračunska vrijednost je 200 hiljada eura. Otvaranje ponuda je 17. avgusta.

Prethodno je raspisan javni poziv za izvođenje radova na toplovodu od kotlarnice u Skerlićevoj ulici do ugostiteljskog objekta Zelengora. Predračunska vrijednost radova je 55 hiljada evra a otvaranje ponuda je 13. avgusta.