Naslovna Najnovije vijesti Miodrag Vukotić više nije trener Rudara

Miodrag Vukotić više nije trener Rudara

0

Generalni sekretar kluba Muhamed Gerina saopštio je da je fudbalski klub Rudar sporazumno raskinuo saradnju sa dosadašnjim trenerom Miodragom Vukotićem i njegovim pomoćnikom Radom Petrovićem.

-Rukovodstvo kluba se zahvaljuje na dosadašnjoj izuzetno korektnoj saradnji i želi puno uspjeha u nastavku karijere. Trenerski tandem je u prethodnoj sezoni izobrio plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope. Do imenovanja novog trenera elkipu će voditi Vuko Bogavac, saopšteno je na zvaničnom sjatu kluba.

Miodrag Vukotić prezeo je Rudar 24. spetembra prošle godine i potpisao ugovor do kraja ove sezone.

Rudar izgubio od Rada

45ff2190802f9793d44160c4e551925c_L

Teren na Zlatiboru. Gledalaca: 50. Strijelac: Stojanović u 52. minutu.

RAD: D. Marković, Vico, Perendija, Šipčić, Ignjatijević, Petrović, Denić, Mladenović, Busnić, Trifunović, Jović. Igrali su još: Mićanović, Ljubinković, Stojanović, Parađina, Tričković, Ilić, Roganović, Ajković, Živković, Bainović, Cvetković.

Rudar: Radović, Pešukić, Sopo, Kotorac, Sekulić, Macanović, Golubović, Bošnjak, Đia, Zečević, Plojović. Igrali su još: Janketić, Tomašević, Bajčeta, Tahirović, Vuković, Mićunović.

Rudar je u prvoj pripremnoj utakmici na Zlatiboru, poražen od superligaša iz Srbije, ekipe Raada, sa 1:0. Jedini gol na utakmici postigao je vezista kluba sa Banjice Marko Stojanović. Nazvaničnom sjatu kluba iz Pljevlja navodi se da je utakmica odigrana po veoma lošem terenu zbog obilnih padavina, ali da je  Rudar odigrao dobru utakmicu. Rudar se suprostavio Beograđanima dobro i odigrao ravnopravnu utakmcu.  Utakmica je riješene u 52. minutu poslije centaršuta Srđana Ajkovića, a loptu je u mrežu glavom smjestio Stojanović.

Rudar moze da zali za propuštenim šansama Bošnjaka i Plojovića(igrač na probi) a i Macanović je u prvom poluvremenu izveo odličan slobodan udarac sa oko 20 metara, međutim lopta je okrznula stativu.

Karte za Partizan pet eura

Ru­dar će u pr­vom ko­lu kva­li­fi­ka­ci­ja za Li­gu Evro­pe igra­ti sa Par­ti­za­nom, a već sa­da je iz­vje­sno da će tri­bi­ne sta­di­o­na kraj Bi­stri­ce bi­ti pu­ne.

Upra­vo zbog to­ga, iz ta­bo­ra plje­valj­skog pr­vo­li­ga­ša od­lu­či­li su da poč­nu sa re­zer­va­ci­jom ula­zni­ca, pa su na svom zva­nič­nom „Fej­sbuk” na­lo­gu oba­vi­je­sti­li na­vi­ja­če o na­či­nu ka­ko mo­gu do­ći do kar­te i nje­noj ci­je­ni.

– Po­či­nje­mo sa re­zer­va­ci­jom ula­zni­ca za utak­mi­cu Ru­dar – Par­ti­zan i to za na­še na­vi­ja­če. Sim­pa­ti­ze­ri i fa­no­vi Ru­da­ra bi­će smje­šte­ni na za­pad­noj tri­bi­ni sta­di­o­na u Nik­ši­ću, a svi za­in­te­re­so­va­ni od ju­če mo­gu re­zer­vi­sa­ti ula­zni­cu na mejl re­zer­va­ci­ja­u­la­zni­ca.ru­dar@g­mail.com. Mak­si­ma­lan broj ka­ra­ta ko­je se mo­gu re­zer­vi­sa­ti je tri po oso­bi. Ulaz na za­pad­nu tri­bi­nu je pet eura – sa­op­šte­no je iz plje­valj­skog klu­ba.

Pod­sje­ća­mo, meč iz­me­đu Ru­da­ra i Par­ti­za­na igra se 12. ju­la u Nik­ši­ću od 20.15 sa­ti.