Kud volodja 2 Najnovije vijesti

KUD „volođa“ na međunarodnom dječijem i omladinskom festivalu „Skoči kolo da skočimo“


Dječiji ansambl ( 10 -14 godina) KUD „Volođa učestvovao je na 7.Međunarodnom dječijem i omladinskom festivalu „Skoči kolo da skočimo“ 11. i 12. jula 2018. u Podgorici.Festival je organizovao,,Monte folk” – Podgorica.

JU KIC ,,BudoTomović” – Podgorica JU ,,Dječji Savez” – Podgorica a medijski sponzor festivala RTCG,.Učesnike festivala je primio Gradonačečnik i Predsjednik Skupštine grada Podgorice. Dvije večeri festivala održane su na „Trgu nezavisnosti “ u Podgorici.Pored pet dječijih ansambala iz Crne Gore učestvovali su dječiji ansambli iz Češke,Bugarske ,Makedonije i Srbije.

Kud volodja

Kud volodja 2


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove PV portal-a. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>