finale u meridianu PVbiz

Gledaj finale u Meridianu, jer Meridian časti Nikšićkim pivom


Želiš da pratiš finale Svjetskog prvenstva uz besplatno pivo? Onda u nedelju, od 17h  časova, treba da budeš u Meridian kladionicama!

Ohlađeno Nikšićko pivo čeka da rashladi atmosferu na uplatnim mjestima u: Podgorici, Baru, Budvi, Beranama, Bijelom Polju, Cetinju, Herceg Novom, Nikšiću, Pljevljima i Ulcinju.

Takođe, svi koji se registruju na uplatnim mjestima kod operatera do kraja meča Hrvatska – Francuska dobijaju bonus u iznosu od 5 eura i poklon majicu!

Šta će se dešavati na stadionu Lužnjiki: kakvu su strategiju za veliko finale pripremili Vatreni, a kakvu Galski pijetlovi, da li ćemo ponovo gledati produžetke ili, možda, napete penale i ono najvažnije – ko će osvojiti naslov svjetskog prvaka? Odgovore na ova pitanja saznaj u pravom mundijalskom raspoloženju- gdje drugo, nego u Meridianu!

Ponesi dobro raspoloženje, uživaj u osvježenju i zajedno sa Meridianom, gledaj stvaranje nove fudbalske istorije!

Ko će na tron: Hrvatska ili Francuska – saznaćemo u nedjelju! A, odgovor na pitanje gdje ćete vi ispratiti ovaj fudbalski spektakl već znamo – u Meridianu, uz besplatno Nikšićko pivo!

Uživaj u velikoj završnici Mundijala, zabavi se, rashladi i svakako pogledaj MEGA KVOTE koje je Meridian pripremio za ovaj meč!