Naslovna Najnovije vijesti Dragiša Sokić predložen za predsjednika Skupštine opštine Pljevlja

Dragiša Sokić predložen za predsjednika Skupštine opštine Pljevlja

3

Glavni odbor Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Pljevlja jednoglasno je prihvatio predlog da, u novom sazivu lokalnog parlamenta, Dragiša Sokić bude predsjednik SO Pljevlja.

Sokić je više od deceniju direktor Turističke organizacije Pljevlja, a prije toga više godina obavljao je funkciju sekretara OO DPS Pljevlja. Ono što je interesantno kada je lokalnu vlast vršila koalicija SNP i DF, Sokić je i dalje obavljao funkciju direktora TO Pljevlja jer je ocijenjeno da je dobro radio svoj posao.

Na sjednicama je istaknuto da Dragiša Sokić, koji je po profesiji diplomirani pravnik, posjeduje sve stručne i radne kvalitete koje zahtijeva ova odgovorna funkcija i da će dati puni doprinos, zajedno sa svim odbornicima, da se,  na odgovoran, stručan i posvećen način, donose dobre i kvalitetne odluke u interesu svih građana Pljevalja, saopšteno je iz OO DPS Pljevlja.

Na sjednici je istaknuto da nas ostvareni rezultat na lokalnim izborima obavezuje da u narednom periodu nastavimo započete i realizujemo sve najavljene projekte. Članovi Opštinskog odbora su se zahvalili dosadašnjem Predsjedniku SO Pljevlja g-dinu Tariku Gadžoviću na izuzetnom doprinosu u obavljanju ove odgovorne funkcije u prethodnom mandatu.

Tokom sjednice nije bilo razgovora o kandidatu za predsjednika Opštine, ali većina članova OO DPS Pljevlja smatra da povjerenje treba dati sadašnjem predsjedniku opštine Pljevlja i nosiocu liste na lokalnim izborima Mirku Đačiću. Na kraju sjednice OO DPS Pljevlja zaključeno je da bi u što hitnijem roku trebalo zakazati sjednicu SO pljevlja kako bi se nastavilo sa započetim projektima i kako bi se započeti radovi završili u što skorijem roku, saznaje Pvportal.

3 KOMENTARA

Comments are closed.