3 Skupština 55. MOSI Sport

Treća Sjednica Stalnog komiteta i Skupštine MOSI


Održana je 3.  Sjednica Skupštine MOSI i  3. Sjednica Stalnog komiteta MOSI. Izvršena su žrijebanja, poznati su parovi, a u ime Pljevalja na Skupštini MOSI, prisustvovao je sekretar Sekretarijata za društvene djelanosti, Mersudin Halilović.

-S’ obzirom da je član Stalnog komiteta MOSI iz Crne Gore, gospodin Lutovac, podnio ostavku. Skupština je izglasala novog člana Stalnog komiteta MOSI  iz Crne Gore,a to je   gospodin Borjan Džogaz.  Mislim da će Priboj uspješno dočekati 55. MOSI i da su sve kapacitete  pripremili za samu organizaciju igara, kazao je sekretar Sekretarijata za društvene djelatnosti Opštine Pljevlja,  Mersudin  Halilović

55. MOSI Priboj SSkupština

U prostorijama Doma kulture u Priboju, obavljeno je žrijebanje, tako da će u prvom BILTENU biti svi rasporedi ekipa i takmičenja.

Takmičenja će se održati u disciplinama: Košarka za muškarce i žene, rukomet za muškarce,  šah za muškarce i žene,  fudbal za muškarce i žene, , streljaštvo za muškarce i žene, odbojka za žene, odbojka na pjesku i PARA MOSI u četiri discipline. Prema informacijama sa Skupštine, na 55. MOSI učestvuje  28 . članica.

Iz Pljevalja na 55.  MOSI igrama učetvovaće  11 ekipa, kao i PARA MOSI ekipe. Ono što treba napomenuti  je da se u porodicu MOSI sportova vartila disciplina, ženski šah.

medalje MOSI 2018

Za vrijeme trajanja 55. MOSI u Priboju, takmičare i posjetioce, zabavljaće zvučna imena muzičke scene.  Prvog dana MOSI nastupiće Sergej Ćetković, drugog dana MOSI, Lexigton bend,  trećeg dana Dženan Lončarević i četvrtog dana Halid Bešlić.