Naslovna NVO Da zaživi selo Poziv mladima za učešće na radionicama

Poziv mladima za učešće na radionicama

1

NVO „Da zaživi selo“ raspisalo je poziv mladima za učešće na radionicama u okviru projekta: „Osnaživanje rada Omladinskog kluba i omladinskih organizacija kroz subgranting za realizaciju LPAM-a Opštine Pljevlja“

PROGRAM AKTIVNOSTI:

  1. ODRŽAVANJE RADIONICA (o učešću mladih u društvu, praćenju konkursa donatora, pisanju projekata, realizaciji i finansijkom upravljanju projektom, osnivanju omladinskih organizacija, o LPAM-u Pljevlja i realizaciji njegovih aktivnosti) 
  1. RASPISIVANJE KONKURSA ZA DOSTAVLJANJE PREDLOGA PROJEKATA ZA UČESNIKE/CE RADIONICA (period izrade projektnih predloga. Tokom  izrade projekta bice obezbjedjeno mentorstvo.) 
  1. DODJELA MINI GRANTOVA (biće dodjeljena 6 mini granta za organizacije koje budu imale najbolje predloge projekta. Procjenu kvaliteta projekata, usklađenost predloženog budžeta sa aktivnostima vrši evaluaciona komisija. Tokom realizacije projekata biće obezbjedjeno mentorstvo).

KO SE SVE MOŽE PRIJAVITI ?

Sve NVO organizacije koje se bave pitanjima mladih, organizacije koje vode mladi, Omladinski klub i neformalne grupe mladih sa teritorije Pljevalja. Svaka organizacija koja se prijavi za učešće u projektu dužna je da ispred svoje organizacije pošalje dvije mlade osobe uzrasta od 15 do 30 godina.

Prisustvo je obavezno!!!

KAKO SE PRIJAVITI?

Svi zainteresovani se mogu prijaviti na e-mail adresu: dazaziviselo@yahoo.com . U temi mejla navesti PRIJAVA NA KONKURS. Sadržina mejla: ime i prezime učesnika/ca, godište. U mejlu navesti i predhodno iskustvo u organizacije, omladinskog kluba, neformalne grupe u oblasti mladih.

VREMENSKI ROK ZA PRIJAVLJIVANJE:

Prijave traju do 15.05.2018. godine

Poyiv mladima NVo Da zazivi selo

1 KOMENTAR

  1. Opet, NVO,ko kontroliče ove organizacije koje uzimaju šakom i kapom novac, koji kritikuju sve , a mladima ne daju ništa , uprkos tome da se na osnovu njih uzimaju ogromni honorari, e moja omladino ako Vas ovi spase , bolje da bježite. Kukukukuku, i ovvo je namještno…ko sve kod njih i Konkursi i pare sve namjesteno a javno kritikju, doći će vrijeme polaganja računa še se to troše pare. Do sada vidjeli smo neviđeno!

Comments are closed.