Naslovna Najnovije vijesti Odbojkašice Rudara pozivaju navijače da pomognu u borbi za titulu

Odbojkašice Rudara pozivaju navijače da pomognu u borbi za titulu

0

Nakon poraza u prvoj utakmici plej ofa odbojkašice AOK Rudara pokušaće sjutra veče da prvi put ove sezone pobjede Luku Bar i  vrate su u trku za titulu. 

Srednji bloker Rudara Anđela Milinković pozvala je publiku da dođe u što većem broju na ovu utakmicu i pomogne ekipi kada je to najpotrebnije. I ovoga puta u sastavu neće biti Olge Bulatović, a koliko su spremne da pomognu ekipi Miona Vučetić i Majda Čakar vidjećemo.

-Nadam se da ćemo sjutra iskoristiti prednost na domaćem terenu i da ćemo uspjeti da se revanširamo za poraz u Baru. Molimo publiku da nas podrži u što većem broju, obećavamo zanimljiv meč, izjavila je igračica Rudara, Anđela Milinković.

Sudeći po izjavi Melise Cenović Baranke u ovaj meč ulaze raspoložene.

-Slijedi druga utakmica koja zasigurno neće biti laka jer ne igramo na domaćem terenu, ali opet, ukoliko naša igra bude na dobrom nivou, bez većeg broja grešaka, mislim da nećemo imati problema. Vjerujem u svoju ekipu i mislim da nas očekuje dobra utakmica sjutra veče, kao i naredna, nadamo se i poslednja finalna utakmica, kazala je za odboku.me  igračica Luke Bar, Melisa Cenović.

 

Druga utakmica se igra u SC “Ada” od 19,30 časova. Utakmicu sude Sonja Simonovska iz Bara i Slobodan Kovačević iz Podgorice.

FINALE PLEJ OFA ZA ODBOJKAŠICE DRUGA UTAKMICA