Naslovna Najnovije vijesti Obavljeno žrebanje za redosled na glasačkom listiću, za ulaz u SO Pljevlja...

Obavljeno žrebanje za redosled na glasačkom listiću, za ulaz u SO Pljevlja bore se tri koalcije i dvije partije

0

Danas je u opštinskoj Izbornoj komisiji, u prisustvu opunomoćenih predstavnika političkih partija ili koalicija, na predstojećim lokalnim izborima koji će se održati 27. maja.

Na glasačkom listiću na mjestu broj jedan biće koalicija “Za spas Pljevalja – Demokratska narodna partija, Pokret za Pljevlja, Prava Crna Gora – Vladislav Bojović, dr Novica Stanić, Marko Milačić”. Na mjestu broj dva biće Za dobro građana Pljevalja – Pobjednički! Koalicija DPS, SD, BS – Milo Đukanović”. Na mjestu broj tri “Aleksa Bečić – Demokrate – Pobjede, a ne podjele, Dodi kući, jer imamo plan”. Na mjestu bproj četiri biće Koalicija Nova srpska demokratija- Socijalistička partija Crne Gore, Pokret za promjene – „Da Pljevljima svane- složno i iskreno naprijed“ i na mejstu broj pet „Pljevlja svima – dr Adnan Hadžiosmanović”.

[the_ad id=“53681″]

Znači na ovim lokalnim izborima za ulaz u Skupštinu opštine Pljevlja takmičiće se tri koalicione liste i dvije partijske liste Demokraskka Crna Gora i SDP Crne Gore. Da bi neka partija ili koalcija ušla u lokalni parlament potrebno je da na izborima osvoji, u zavisnosti od izlaznosti, između 550 i 600 glasova.