Mladi ljudi Vijesti

Mladi nova energija za razvoj Pljevalja


Nosilac liste “Za dobro građana Pljevalja. Pobjednički! Koalicije DPS, SD, BS-Milo Đukanović” Mirko Đačić i kandidat za odbornika Danijel Živković, prezentovali su izborni program Savjetu mladih i tom prilikom obišli TRIM stazu u gradskom parku Vodice, koja je izgrađena 2016.godine.  Pored staze instalirane su sprave za rekretivno vježbanje – kardio program. Vrijednost ukupne investicije iznosila je 28.831,19 €. Projekat je podržan donacijom AD Rudnik Uglja Pljevlja u iznosu od 20.000 €.

Opredijeljeni za evropski sistem vrijednosti, kreiraćemo sadržaje i nova radna mjesta koja će na najbolji mogući način odgovoriti izazovu demografskih promjena. Naš cilj je da mlade generacije ostanu da žive u Pljevljima i aktivno učestvuju u razvoju svog grada. Zato ćemo kreirati instrumente podrške novom zapošljavanju, mjere podsticaja preduzetništvu i stvaranju sadržajnog kulturnog ambijenta u našem gradu


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove PV portal-a. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.

One comment on “Mladi nova energija za razvoj Pljevalja

  1. miroslav

    Znaci niste mi odobrili komentar. Drago mi je da znam da ste slobodan medij. Znaci sanse nema da cu ponovo otvoriti ovaj portal.

Comments are closed.