Akcijha Crve Krsta Pljevlja Vaše malo nekome PUNO Vijesti

Humanitarna akcija – Vaše malo, nekome puno


OO Crveni krst Pljevlja sjutra organizuje humanitarnu  akciju: “Solidarnost na djelu”.

U mjesecu maju proslavlja se Nedelja Crvenog krsta i Svjetski dan Crvenog krsta, a uz brojne aktivnosti koje se održavaju tim povodom, Opštinska organizacija će u petak, 18. maja, u dva supermarketa prikupljati neophodne namirnice za naše socijalno najugroženije sugrađane. Sekratar OO CK Pljevlja, Željko Minić i ovom prilikom poziva sve ljude dobre volje da se odazovu akciji “Solidarnost na djelu”.

I u ovoj aktivnosti će učestvovati volonteri ove organizacije. Anđela Leovac još jednom ističe parolu da “Vaše malo – nekome znači puno” i u ime volontera poziva sugrađane da se u što većem broju odazovu ovoj akciji.

Opštinska organizacija Crvenog krsta Pljevlja sabirne akcije “Solidarnost na djelu” organizuje dva puta godišnje, u maju i u novembru kako bi pomogli onima kojima je pomoć prijeko potrebna.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove PV portal-a. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>