Panorama PV Vijesti

Hiljadu plus stanova: Poziv za građane za mjesec dana


Konkurs za kupovinu stanova u okviru Projekta 1000+ trebalo bi da bude raspisan u drugoj polovini juna, najavio je ministar održivog razvoja i turizma, Pavle Radulović.

Prema riječima Radulovića, Vlada Crne Gore za taj projekat obezbijedila je do sada najpovoljnije uslove.

„Za učesnike projekta 1000+ Vlada Crne Gore obezbijedila je fiksnu kamatnu stopu od 2,99%, ročnost je 20 godina a učesnicima u projektvu ovog puta neće biti potrebno ni učešće“, kazao je Radulović, prenosi portal RTCG.

Povoljna sredstav za Projekat 1000+, kako je kazao, Vlada je obezbijedila kroz duge pregovore sa Evropskom bankom za razvoj.

„Čitav projekat je vrijedan 20 miliona eura. Sa 10 miliona će učestvovati Evropska banka za razvoj a sa 10 milona naše komercijalne banke koje su se prijavile da učestvuju u projektu“, kazao je Radulović nakon sjednice Vlade.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove PV portal-a. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>