IMG_20180414_164029 Sport

Šest medalja za „Potoke“ u Čačku


Proteklog vikenda u Čačku je odrzan Međunarodni karate turnir „Zlatni Pojas“ Čačka uz ucesce 131 kluba i oko 700 takmičara. Na turniru su ucestvovali takmicari KK POTOKA i ostvarili zapazene rezultate.

Osvojeno je 6 medalja,1 zlatna Đačić Vojin pionir u katama, 2 srebrne Beljkaš Neda poletarka u katama,Rondović Katarina u kategoriji nada- kate, 3 srebrne Klačar Luka pionir u katama,Rondović David pionir u katama i Popadic Zorana pionirka u katama.
Ovo je bila dobra provjera za Balkanski samoionat na kome ce ucestvovati Klačar Luka,Rondovic David i Klačar Petar u katama i Anđelic Anđela u borbama. Treneri Ružica i Slavka Maksimović su zadovoljne nastupom takmičara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove PV portal-a. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>