beba dzakovic Vijesti

Preminula Ljubica Beba Džaković


Bivša poslanica Demokratske partije socijalista (DPS) Ljubica Beba Džaković preminula je danas u 86. godini u Pljevljima.

Džaković je član DPS-a bila od njihovog osnivanja. U skupštinskim klupama kao poslanica ove partije provela je više od 25 godina.

Poslanik Republike Crne Gore je bila od 1967. godine, a od 1990. godine stalni poslanik Parlamenta.

Završila je Medicinski fakultet u Beogradu, a zvanje primarijusa je dobila 1976. godine. Dugo je radila u Medicinskom centru u Pljevljima.

Za života odlikovana je više puta-Ordenom rada sa zlatnim vijencem, a dobila je i Zlatnu zvijezdu Crvenog krsta, budući da je bila njihov dugogodišnji član. Sahrana Ljubice Bebe Džaković obaviće se sjutra u 14 sati na Ravnima.

 


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove PV portal-a. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>