propala daska na mostu pored Gradskog stadiona Vijesti

Neophodna sanacija mosta pored stadiona


Velika količina padavina tokom zimskog perioda i  koncentracija vlage, uzrokuju propadanje podnih dasaka na mostu u Vodicama pored Gradskog stadiona.  Zbog toga  u zadnjih nekoliko godina nakon svake zime, neophodno je zamjeniti dotrajalae i oštećene daske na mostu.

pdmpgs

Ni ova zima nije bila izuzetak, kao posledica navedenih uzročnika, oštećene su daske na sredini mosta. One predstavljaju ozbiljnu opasnost po sigurnost djece i posjetilaca parka.

Zbog toga, apelujemo na nadležne  da u što skorijem roku saniraju nastala oštećenja i izvrše opravku mosta, kako bi se  izbjegle neželjene povrede i povećala  bezbjednost posjetilaca parka.

 


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove PV portal-a. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.

3 comments on “Neophodna sanacija mosta pored stadiona

  1. Miloje

    Опет не знате да то нису Водице.Научите да су Водице изнад мотела.

  2. Ivan

    Postovani,
    Bilo bi fer i korektno da napisete koju recenicu o klizistu na putu Pljevlja – Gradac kod sela Brvenica. Put je propao, a nadlezni su nasuli i svakodnevno sljunkom nasipaju kliziste. Put je zatvoren za teretna vozila, ali i pored zabrane, sleperi svakodnevno prolaze tim putem i dodatno unistavaju vec unisten put. Dnevno tim pravcem prodje oko 10 slepera pod utovarom.
    Niko od nadleznih se nije oglasio tim povodom, pa bi ako nista drugo bilo korektno da vi napisete nesto, a ne da se o problemu cuti, kao da se nista nije desilo.

Comments are closed.