TV Pljevlja Vijesti

Zaposleni u RTV Pljevlja ovog mjeseca bez zarada


Zaposleni u Radio televiziji Pljevlja, nakon što su u početkom godine primili dvije plate, trenutno čekaju da prime zarade za poslednja četiri mjeseca. Naime, zaposleni u ovoj medijskoj kući primili su platu za septembar i oktobar, ali im se još uvjek duguju zarade za novembar, decembar prošle godine i januar i februar ove.

Nezvanično smo doznali da je račun Radiotelevizije Pljevlja blokiran na iznos od 30.000 eura i da je neophodno da lokalna uprava izvrši uplatu značajnih sredstavakako bi zaposleni dobili makar jednu platu.

Zaposleni u Radioteleviziji Pljevlja u oktobru prošle godine stupili su u štrajk zbog kašnjenja u isplati zarada. Štrajk su zamrznuli u decembru, nakon što je lokalna uprava sa poslovodstvom potpisala ugovor o trogodišnjem finansiranju, gdje je predviđeno da u ovoj i naredne dvije godine Radioteleviziji iz opštinskog budžeta bude prebačeno po 230.000 eura na godišnjem nivou.

izvor, Dan


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove PV portal-a. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.

One comment on “Zaposleni u RTV Pljevlja ovog mjeseca bez zarada

  1. DJB (dosta je bilo)

    E kakvi su vam kadrovi i program bolje da vas nema ! Zovu vas „Lolovizija“, pa vam i pored toga on neda pare iako ste njegove ponizne sluge (isto kao i Brković u Vektri Jakić) ! Svi zaposleni nesposobni i nestručni kadrovi DRPS-a i SNP-a !

Comments are closed.