VODA CASA Vijesti

Voda i dalje nije za piće


Najnovija ispitivanja vode iz gradskog vodovoda u Pljevljima pokazala su da zbog uvećane zamućenosti ona nije za piće. Prema podacima Zdrastveno-sanitarne inspekcije voda je hemijski i bakteriološki ispravna.

Vrijedi podsjetiti da voda sa sva tri izvorišta, Pliješ, Breznica i Jugoštnica nije za piće zbog uvećane mutnoće od 7. marta. U Zdrastveno-sanitarnoj inspekciji tvrde da se situacija neće poboljšati dok se vremenske prilike ne stabilizuju.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove PV portal-a. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.

2 comments on “Voda i dalje nije za piće

  1. DJB (dosta je bilo)

    Grad na 3 rijeke, a nema ispravne vode za piće već 3 puna mjeseca, u 21.vijeku ! E ove tuge, čemera i jada od grada i nesposobnih, korumpiranih političara koji su ga vodili ! Zahvaljujući lokalnoj i republičkoj vlasti punih 30 godina (DRPS-a, SNP-a i DF-a) ! Glasajte ih i dalje građani Pljevalja, to ste itekako i zaslužili ! „Sigurnim korakom“ u propast !

    • Rajan

      E dok su tvoji bili vala je bila svaki dan ispravna. Ni restrikcija nije bilo…nesreco….kako te nije sramota da ista kazes????

Comments are closed.