Home Najnovije vijesti Odgovorno i kulturno ponašanje u saobraćaju

Odgovorno i kulturno ponašanje u saobraćaju

0

Kroz dvadesetogodišnju tradiciju veoma uspješnog poslovanja Auto škola ,,Marjanović’’  se kvalitetnim radom, stalnim usavršavanjem  i odgovornim odnosom prema svojim  kandidatima nametnula kao najbolja auto škola u regionu. Primarni zadatak naše škole je stalno poboljšavanje kvaliteta obuke i efikasnija edukacija budućih vozača a sve sa ciljem da se dostigne najviši nivo sabraćajne kulture i poveća nivo bezbjednosti svih učesnika u saobraćaju.Kao dokaz našeg odgovornog odnosa prema kandidatima i ukupnoj bezbjednosti u saobraćaju, u poslednjih godinu dana smo obnovili vozni park sa dva nova vozila golf 6, nov kamion Mercedes Atego, a od skoro i sa novim vozilom Renault clio.

Savremeno opremljen prostor za teoretsku nastavu kao i moderan vozni park, uključujući poligon sa horizontalnom i vertikalnom signalizacijom, su osnovni preduslovi za kvalitetnu obuku kandidata po svim evropskim standardima.

 

Auto skola Marjanovic Pljevlja (1)

Auto skola Marjanovic Pljevlja (2)

Auto skola Marjanovic Pljevlja (3)

Dugom tradicijom i visokim standardima koje smo sebi postavili imamo aktivnu i odlučujuću ulogu u poboljšanju kvaliteta vožnje. Stečenim vještinama i naučenim vrijednostima naši kandidati su primjer sigurnih učesnika u saobraćaju i kao takvi doprinose smanjenju i ublažavanju  rizika u saobraćaju.

Za sve informacije pozovite na broj 068-812-121 ili posjetite našu fb stranicu.