image001 PVbiz

Nova VIP vozila Markotursa!


Kao lider međunarodnog saobraćaja na sjeveru Crne Gore, kompanija Markoturs se trudi da obezbjedi najbolje uslove za sigurno i brzo putovanje našim putnicima. Zbog udobnosti, sigurnosti i efikasnosti putovanja, kompanija Markoturs neprestano radi na poboljšanju uslova prevoza putnika. Dokaz našeg odgovornog odnosa prema putnicimasu dva nova VIP vozila visoke turističke klase marke ,,Mercedes″.

Dva nova vozila koja posjedujemo su jedina u Jugoistočnom dijelu Evrope sa ovakvim paketom opreme. Enterijer najnovijih vozila krase udobna, ergonomska i savremeno dizajnirana sjedišta sa USB punjačima za telefone i punjačima za lap-topove. Vozila su opremljena WiFi-om, a putnici mogu uživati i u gledanju filmova na LCD ekranima od 22 inča. Specijalni sistemi grijanja i klimatizacije, izuzetno nizak nivo buke u putničkom dijelu te prijatno LED ambijentalno osvetljenje, posebno doprinose ukupnom osjećaju udobnosti prilikom putovanja.

Markoturs Pljevlja VIP vozola (1)

Markoturs Pljevlja VIP vozola (2)

Markoturs Pljevlja VIP vozola (3)

Markoturs Pljevlja VIP vozola (4)

Markoturs Pljevlja VIP vozola (5)

Poštovani putnici, od sada ćete za Beograd putovati samo VIP vozilima visoke turističke klase, u čiju udobnost i efikasnost ćete se uvjeriti prilikom prvog narednog putovanja.

Sa sve informacije i rezervacije možete nam se javiti na:068/812-126; 068/812-121  ili posjetiti našu fb stranicu.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove PV portal-a. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.

3 comments on “Nova VIP vozila Markotursa!

Comments are closed.