Naslovna Sport Fudbal Rudar i Petrovac igraće na -10!?

Rudar i Petrovac igraće na -10!?

0

POD GOLUBINJOM FUDBAL DA SE SMRZNEŠ

Ni oni stariji ljubitelji fudbala u Pljevljima ne pamte kada se zvanična fudbalska utakmica igrala na -10 stepeni celzijusovih. Prema prognozi Hidrometeorološkog zavoda Crne Gore sjutra oko 14 sati u Pljevljima će biti -8, a do kraja utakmice oko -11. Uzimajući u obzir da se stadion nalazi u parku pored Breznice gdje je u odnosu na mjesto gdje se nalazi mjerna stanica i do tri stepena svježije pitamo se koliko će se ljudi usuditi da, tokom radnog dana skokne do stadiona da “uživa” u fudbalu. Ono što je sigurno onima na terenu biće mnogo lakše nego saigračima na klupi ili publici, i sugurno je da će to biti utakmica sa dosta trčanja. Međutim pošto je teren bukvalno zalađen, teško da će biti neke povezane igre i osmišljenih akcija. Sudeći po tome das u bodovi važni i jednoj i drugoj ekipi utakmica će biti borbena i najvažnije će biti da se neko od aktera ne povrijedi. Sudeći po treningu pred ovu utakmicu, biće promjena u timu Rudara u odnosu na meč u Radanovićima ne samo u sastavu već i u formaciji. Trener Miodrag Vukotić pozvao je navijače da dođu i podrže ekipu jer se ispostavilo da je ovo jedna od najvažnijih utakmica u sezoni.

Liga je takva da svako svakoga može da dobije, a koliko je Petrovac nezgodan protivnik sam sam se uvjerio jer sam gledao utakmicu Petrovac-Sutjeska. Po onome što sam video ne očekuje nas ni malo laka utakmica. Petrovac se pojačao u polusezoni došla su prava, adekvatna pojačanja, što se pokazalo na utakmici sa Sutjeskom. Međutim sve je do nas, jer ,mi sami odlučujemo o našoj sudbini. Ovoj ekipi Rudara treba vremena jer smo dosta mijenjali. Doveli smo šest, sedam igrača i ne mogu se kockice uklopiti preko noći, ali ono što je najgore ne ide nam vrijeme u prilog i uslovi za igru, ali jednostavno moramo da se što prije prilagodimo, da zbijemo redove i nađemo pobjedničku formaciju. Pozvao bih navijače da dođu i budu strpljivi i da u slučaju da ne krene kako treba budu ti koji će nas svojim navijanjem vratiti na pravi put, kazao je Vukotić.

FOTO DEJAN KANDIĆ

Prva „Telekom“ crnogorska fudbalska liga 21. kolo

Rudar-Petrovac

Gradski stadion. Početak 14 časova

Glavni sudija: Miloš Savović, I pomoćnik: Vladan Todorović, II pomoćnik: Ivan Bogdanović, Četvrti sudija: Predrag Radovanović, Kontrolor suđenja: Dejan Stanišić, Delegat: Sreten Tomanović

RUDAR: Agović, Reljić, Racković, Kartal, Mitrović, Sopo, Kotorac, Janketić, Bošnjak, Bajk, Paunović.

PETROVAC: Popović, Vujačić, Vučinić, Boričić, Kacić, Kajević, Pajović, Vujović, Mikijelj, Marković, Kalezić.

 PAROVI 21. KOLO

Datum Vrijeme Domaćin Gost Rezultat
28.02. 13:30 Budućnost Mladost – : –
28.02. 14:00 Dečić Grbalj – : –
28.02. 14:00 Rudra Petrovac – : –
28.02. 14:00 Sutjeska Iskra – : –
28.02. 14:00 Kom Eurozox Zeta

TABELA

1. SUTJESKA 20 +24 48
2. BUDUĆNOST 20 +12 36
3. ZETA 20 +7 29
4. MLADOST 20 +3 27
5. ISKRA 20 -2 26
6. GRBALJ 20 -5 25
7. RUDAR 20 +1 23
8. KOM EUROZOKS 20 -9 23
9. PETROVAC 20 -13 18
10. DEČIĆ 20 -18 15