zecevi Vijesti

Na području opštine Pljevlja zabranjen lov na zečeve


Lovna sezona je još u toku ali je u lovištu na području opštine Pljevlja zabranjen lov na zečeve.Naglašeno je da u januaru zečevi spremaju svoj legla za mladunce,pa je lov iz tog razloga obustavljen. Presjednik lovačkog društva „Pljevlja“ Slavko Kovačević kaže da je i dalje na snazi lov na lisice, divlje svinje i vukove.

Trenutno je nastupio zabran lova na zečeve i naši lovci se pridržavaju tih pravila.Siguran sam da nijedan lovac ne želi da ustrijeli životinju koja nosi mladunce jer bi to bilo u suprotnosti sa svakim lovačkim pravilom i ljudskim ponašanjem-podvlači Kovačević, ističući da je broj zečeva u pljevaljskom lovištu na zadovoljavajućem nivou.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove PV portal-a. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.

2 comments on “Na području opštine Pljevlja zabranjen lov na zečeve

  1. KK

    E cujes on siguran.A ja sam siguran da su 99% lovaca najobicniji krvnici kojima je samo krv pred ocima i samo bi da ubijaju,srnu,zeca,ili bilo sta drugo.

Comments are closed.