dps mladi (1) Vijesti

Savjet mladih DPS-a – Mudrost je znati šta treba da se radi, a vrlina je to i uraditi


SAOPŠTENJE SAVJETA MLADIH OO DPS PLJEVLJA

Savjet Mladih Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Pljevlja je  04. decembra 2017. godine  održao  sastanak na kojem su članovi Savjeta mladih imali priliku da se upoznaju sa metodologijom izrade biznis plana, a sve sa ciljem jačanja svijesti o razvoju preduzetništva i pokretanja sopstvenog biznisa. Sastanku je prisustvovalo preko 100 članova Savjeta mladih.

“Predstavljena je  mogućnost za sticanja  iskustva za upravljanje sopstvenim preduzećem kroz neophodne obuke mentorstva i osposobljavanja . Svi zainteresovani članovi mogu da se prijave i dobiju potrebne informacije, smjernice i pomoć za dalje djelovanje”– kazali su iz SM OO DPS Pljevlja.

dps mladi (3)

Na sastanku je, takođe, izraženo zadovoljstvo ostvarenim rezultatima Demokratske partije socijalista na nedavno održanim izborima  u četiri opštine i istakanuto da ove  pobjede predstavljaju potvrdu uspješnosti politike koju sprovodi  Demokratska  partija socijalista. Pokušaj da se, po ko zna koji put, protivpravnim metodama dodje do osvajanja vlasti nije uspio, sto je uvod u novu epizodu autodestrukcije opozicione političke scene. Pobjede u Cetinju, Petnjici, Mojkovcu i Tuzima biće uvertira u još ubjedljiviju pobjedu naše partije na izborima koji nas očekuju 2018.godine.  Još jednom će se pokazati da se samo odgovornim i predanim radom , sa mjerljivim rezultatima  prema onomo što su interesi Države i lokalnih samouprava , može doći u priliku da, i dalje, kao najjači politički subjekat Demokratska partija socijalista,  bude ključni nosilac društveno političke odgovornosti.

dps mladi (2)

Članovi Savjeta mladih  OO DPS Pljevlja izrazili su veliko zadovoljstvo radom lokalne samouprave koja pokazuje senzibilitet prema problemima mladih ljudi. Zbog toga su sigurni da će gradjani Pljevalja, i ovaj put, apsolutno povjerenje ukazati DPS-u  na nastupajućim predsjedničkim i lokalnim izborima.

 

SM OO DPS Pljevlja

Informativna služba


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove PV portal-a. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.

7 comments on “Savjet mladih DPS-a – Mudrost je znati šta treba da se radi, a vrlina je to i uraditi

  1. Petar

    Kakva je ovo klimoglava omladina.Već sam govorio o tome da je odlika omladine želja za promjenama,nepriznavanje autoriteta, podrška velikim revolucoinarnim idejama i žrtvovanje za njih.Prepoznajete li vi kod ovih ljudi takva stremljenja? Realno Bože sačuvaj!

Comments are closed.