spomenik na strazici Vijesti

Raspisan tender za izbor izvođača radova za preostale radove na sanaciji spomenika palim borcima na Stražici


Opština Pljevljaraspisala je tender je za izbor izvođača radova za preostale radove na sanaciji spomenika palim borcima na Stražici. Ugovor sa prethodnim izvođačem opština je raskinula zbog nepoštovanja ugovorenih rokova.

Opština Pljevlja raspisala je otvoreni postupak  javne nabavke  za preostale radove na sanaciji spomenika palim borcima na  Stražici. Prema riječima Blaža Šubarića, službenika za javne nabavke predračunska vrijednost radova  iznosi 38 hiljada eura. Javno otvaranje ponuda zakazano je za 22.1. 2018. godine u 11 sati i 30 minuta u kancelariji opštine Pljevlja.

Da podsjetimo: Radovi na sanaciji  spomenika na Stražici počeli su 16.marta 2015.  Za izvođača radova  tada je izabran konzorcijum – zajednička ponuda GM Obnova DOO Pljevlja, V projekt  DOO Nikšić, Efuzion DOO Nikšić, prof. Dr Ilija Lalošević konzervator i Bobo Jovićević konzervator – restaurator. Predračunska vrijednost tih radova bila je 180 hiljada eura a konzorcijum je ponudio cijenu od oko 186 hiljada eura. Konzorcijum je većinu poslova završio ali je opština sa njima raskinula ugovor zbog  toga što nisu ispoštovali ugovorene rokove. Rok za završetak radova od dana uvođenja u posao za konzorcijum bio je pet mjeseci.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove PV portal-a. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.

2 comments on “Raspisan tender za izbor izvođača radova za preostale radove na sanaciji spomenika palim borcima na Stražici

 1. Salabajzer

  Zapoceti radovi na Domu kulture prije vise od 10 godina – nije gotovo.
  Zapoceta izgradnja nove fontane prije 2 godine – nije gotova.
  Zapoceti radovi na Domu za stare osobe – nije pusteno u rad jer ne znaju sta ce sa kotlarnicom ili sta li vec . Nije gotovo.
  Zapoceti radovi na sankciji spomenika na strazici – nije gotovo.
  Ja bih da Oni sami pocnu sebi kuce i stanove grade Pa da vidimo Kako bi to bilo gotovo prije roka.
  Ovo sto se u PV radi nema ni u razvijenim zemljama . Toliko se radi i uvijek tu posla Ima,nadje se za svakog izvodjaca da se ugradi.
  A Ovaj pelet iz Foce cujem da magarcima dzakove preko brda prebacuju. Ironijo majko.

  • Rajan

   Najbolje kao ovi predhodni ne raditi nista i nema kasnjenja, nema tendera koji padaju…nema rada-nema gresaka-nema kritike. Neradnici slava vam!

Comments are closed.