Pljevlja Ulice snijeg 6 Vijesti

Novogodišnja rasvjeta obasjala Pljevlja


I ove godine novi elementi dekortaivne rasvjete, za novogodišnje praznike,  daju svečaniju sliku našeg grada. Vrijednost nove dekortaivne rasvjete biće oko 11.000 eura. Svakako da je u centru pažnje naših sugrađana ukrasna jelka koja je postavljena na Tru 13. Jul.

Kao i ranijih godina početkom decembra počelo se sa postavljanjem elementa dekorativne novogodišnje rasvjete. Ono što je, za sada, privuklo najviše pažnje Pljevljaka je jelka koja je postavljena na Trgu 13. Jul. Montiranje ove ukrasne jelke, visoke oko 10 metara trajalo je dva dana, ali kada je prije dvije večeri zasijala punim sjajem tek se vidjelo da montiranje nije bilo ni malo jednostavno. Za nekoliko dana, kada na Trgu bude postavljeno mobilno klizalište i postavljeni nova rasvjeta Trg 13. Jul zasijaće u punom sjaju. Inače dimenzije  klizalište biće 10×30 i i u jednom momentu može primi 90 klizača.

Podjsetimo prije tri godine novogodišnja dekoracija bila je postavljena u ulicama Kralja Petra i Tršovoj, dok su svjetiljke prošle godine bile postavljene na Trgu 13. Jul, u Lovćenskoj i dijelu ulice Nikole Pašića, a ove godine pored ulica u kojima je i ranije postavljanja dekortivna rasvjeta biće ukrašene ulice Boška Buhe, Voja Đenisijevića i Vuka Kneževića. Narednih dana treba da budu montirane svjetleće kugle u Tršovoj ulici koje će takođe biti nešto novo. U svakom slučaju uživajte u ovoj lijepoj slici.

Menažerka opštine Pljevlja Emina Salihović kazala nam je da je zadovoljna urađenim, ali da će zadovoljstvo biti veće kada se posao završi do kraja. Ona je kazala da su radnici DOO „Čistoća“ RJ „Zelenilo“ izuzetno predano radili svoj posao i da reakcija naših sugrađana na novu dekorativnu rasvjetu, pogotovo onih najmlažih dovoljno govori sama za sebe.

Vrijednost nove dekortaivne rasvjete, na osnovu ranije raspisanog tendera, je oko 11.000 eura.