Naslovna Vijesti Društvo DOO „Vodovod“ nabavio novi rovokopač

DOO „Vodovod“ nabavio novi rovokopač

2

OBAVJEŠTENJE DOO VODOVOD PLJEVLJA

Obavještavamo Vas da je DOO”Vodovod” izvršilo nabavku kombinovane mašine rovokopač –utovarivač Case 580 ST  sa dodatom opremom (kašika –mješalica za beton I hidraulični čekić), vrijednosti 115.000,00 €, sa kamatom 130.000,00 € jer je  nabavljena putem finansijskog lizinga na period od 5 godina. Mašina ima izuzetne tehničke karakteristike i jedna je od nasavremenijih na teritorije Crne Gore  (snaga motora 84 kW laku upravljivost, komfor operatera…),a takođe je  opremljena  sa dva dodatna hidraulička alata (čekićem i mješalicom za beton).

DOO”Vodovod” se svrstava u red društveno odgovornih kompanija koja brinu o zaštiti životne sredine tako da  nabavljena mašina posjeduje Sertifikat emisije izduvnih gasova koji je u skaldu sa TIER 4F (Final) evropskoj direktivi o nultoj emisiji izduvnih gasova i zaštiti covjekove okoline. Smatramo da Crna Gora a pogotovo građani Pljevalja zaslužuju čistu životnu sredinu i u tom pravcu naše Drušvo je medju prvima u crnogorskoj branši nabavilo  najsavremeniju opremu koja je ekološki prihvatljiva.

Nabavkom mašine poveća će se efikasnosti obavljanja poslova na održavanju  hidroinfrastrukture na teritoriji opštine Pljevlja kao  i povećanih mogućnosti pružanja usluga,  a sve to  će doprinijeti poboljšanju  sistema poslovanja.

2 KOMENTARA

  1. Da li je moguce da se u 21. vijeku,komunalno preduzece kupovinu najobicnije radne masine predstavlja kao tehnolosko cudo?Direktore komunalnog preduzeca,smanji dozivljaj i Epp…sramota
    Ps. KOLIKO DANA GODISNJE PLJEVLJACI NE SMIJU DA KORISTE VODU SA TRI GRADSKA IZVORA????

Comments are closed.