Naslovna Vijesti Hronika Tomašević i Goločevac priznali krivicu

Tomašević i Goločevac priznali krivicu

0

Osumnjičeni državljani Crne Gore Radojko Tomašević (35) i Ivan Goločevac (30), koji su uhapšeni u „audiju A4“ bivšeg košarkaša Nikole Pekovića, na saslušanju pred tužiocem priznali su posjedovanje pištolja i kokaina. Njima je nakon priznanja određen pritvor do 30 dana. Iako su obojica priznala krivična djela, pritvor im je određen zbog mogućeg bjekstva, jer nisu državljani Srbije.

– Obojica su priznala krivična djela. Tomašević je priznao za pištolj, a Goločevac za revolver i 0,25 grama kokaina koji je bio namjenjen ličnoj upotrebi, i vjerovatno ćemo ići na sporazum o priznanju krivice. Ni jedan od njih dvojice nije hapšen ranije – kratko je rekao za „Blic“ advokat Igor Tomić, branilac obojice osumnjičenih državljana Crne Gore.

Prema saznanjima „Blica“, ni Tomašević, ni Goločevac, koji su rodom iz Bijelog Polja, odnosno Pljevalja, nisu hapšeni, niti dovođeni u vezu sa kriminalnim aktivnostima u svojoj domovini – Crnoj Gori. Goločevac je, kako nazvanično saznajemo, trenirao košarku, nastupao je za timove u Crnoj Gori, ali je njegovu sportsku karijeru prekinula povreda.