Naslovna Najnovije vijesti Sjutra u 19 u „Adi“ AOK Rudar dočekuje Luku Bar

Sjutra u 19 u „Adi“ AOK Rudar dočekuje Luku Bar

0

Utakmice AOK Rudara i Luke Bar su iskonski praznik naše ženske odbojke. Susret dva najtrofenija kluba u Crnoj Gori poslednjih godina nije bio na ranijem nivou jer je Luka Bar, predhodnih pet godina dominirala, međutim sjutra veče u „Adi“ očekuje se neizvjestan meč. Ako kažemo da je AOK Rudar blagi favorit nećemo pogriješiti jer jedina neporažena ekipa do sada, tim koji je u predhodnom kolu pobjedio Moraču u Podgorici poslije preokreta.

Sa druge strane Luka Bar je poražena u prošlom kolu od gradskog rivala Galeba, koji je predhodno poražen od Morače u Baru. Pored toga Rudar igra u svojoj dvorani, pred svojim navijačima koji su nerijetko, kada je bilo najpotrebnije bili vjetar u leđa ekipi. Međutim kada su derbi utakmice u pitanju tada favorita nema, tada ishod same utakmice zavisi od najmanje sitnice na terenu. Ono što je bitno napomenuti je da će oba tima nastupiti u najjačim sastavima,

AOK RUDAR: Bojović, Čakar, Vučetić, Milinković, Svrkota, Bulatović, Loncović, Petrović, Džaković, Vujadinović, Džarić, PalibrkStanić.

LUKA BAR Petrović, Dević, Duraković, Cenović, Ratknić, Rovčanin, J. Rosić, M. Rosić, Vukoslavčević, Vuković, Čarapić, Knežević, Barjaktarović.

Utakmica počinje u 19 sati, a sudiće je Dragana Vučinić i Branimir Janjević iz Podgorice.

Ulaz za derbi je besplatan a sigurno je da u klubu priželjkuju da uz podršku navijača da dođu do veoma važne pobjede.