IMG-dc8138f0a0c820a19f35284e68b98d13-V Sport

„MOSI 2017“ na 358 strana i 491 fotografijom


IZ ŠTAMPE IZAŠLA MONOGRAFIJA POSVEĆENA 54. MEĐUOPŠTINSKIM OMLADINSKIM SPORTSKIM IGRAMA U PLJEVLJIMA

Nedavno je, u izdanju Opštine Pljevlja i Udruženja sportskih novinara Crne Gore  iz štampe izašla Monografija „MOSI Pljevlja 2017“, kompletno posvećena 54. Međuopštinskim omladinskim sportskim igrama, koje su u prvoj polovini jula održane u Pljevljima. Autori – poznati crnogorski sportski novinari Veselin Drljević, Todor Brajković, Igor Ćulafić i Milo Džaković su na 358 stranica, ilustrovanih sa 491 fotografijom u boji predstavili sve gradove učesnike Igara – njih 32 iz tri države, a nekada tri jugoslovenske republike: Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije, sve učesnike – njih preko 2.000 i obradili sve rezultate u svih 15 sportovima u koliko su se takmičari sa tromeđe nadmetali od 5. do 9. jula ove godine. U Monografiji su obrađeni i rezultati u svim sportovima na Para-MOSI, kao i svi događaji i dešavanja u gradu na Breznici tih julskih dana.

Boraveći na 54. MOSI u Pljevljima, autorski tim je ponešen ljubavlju, ljepotom, druženjem, sportskim umijećem i ljudskim vaspitanjem učesnika Igara predložio predsjedniku opštine Pljevlja Mirku Đačiću da dešavanja u tim julskim danima obradi i objavi. On je to svesrdno prihvatio i maksimalno podržao objavljivanje ove Monografije, koja svjedoči da je omladina sa tromeđe u julu 2017. godine uživala u gostoprimstvu pljevaljskog naroda, u sportskim nadmetanjima, u novim poznanstvima, možda i ljubavima…, rekao je jedan od autora Todor Brajković.

 


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove PV portal-a. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>