Naslovna Najnovije vijesti Javni poziv za dodjelu godišnjih priznanja iz oblasti sporta za 2017. godinu

Javni poziv za dodjelu godišnjih priznanja iz oblasti sporta za 2017. godinu

0

Na osnovu odluke o finansiranju sporta, Sekretarijat za društvene djelatnosti Opštine Pljevlja raspisao je javni poziv za dodjelu godišnjih priznanja iz oblasti sporta za 2017. godinu. Poziv je upućen svim sportskim subjektima, sportskim klubovima, sportskim klubovima osoba sa invaliditetom, školskim sportskim društvima, opštinskim sportskim savezima, sportsko-rekreativnim društvima, registrovanim na teritoriji opštine Pljevlja u skladu sa Zakonom o sportu Crne Gore.  Sportskim objektima sa teritorije opštine Pljevlja. Sportskim novinarima i udruženjima sportskih novinara sa teritorije opštine Pljevlja.

Godišnja priznanja biće dodijeljena u sedam kategorija i to za najboljeg sportistu, za najbolju sportistkinju, za najboljeg mladog perspektivnog sportistu do 16 godina, za mladu perspektivnu sportistkinju do 16 godina, za najbolju sportsku ekipu godine, najboljeg sportskog radnika, odnosno radnicu godine, i za najboljeg trenera, odnosno trenericu godine.

Predloge za dodjelu priznanja treba dostaviti u zatvorenoj koverti na adresu  Opština Pljevlja – Sekretatijat za društvene djelatnosti sa naznakom za “Dodjelu godišnjih priznanja iz oblasti sporta” za 2017. godinu zaključno sa 15.12.2017.godine.

Pripremio, Danko Gospić