izlozba-pljevaljski-slikari2 Najnovije vijesti

Izložba slika pljevaljskih likovnih stvaralaca


U okviru  Pljevaljskih novembarskih svečanosti a u  organizaciji Umjetničke galerije “Vitomir Srbljanović”  sjutra veče  u 19 sati u izložbenom prostoru u glavnom holu Sportskog centra “ADA” biće otvorena izložba slika  pljevaljskih likovnih stvaralaca.

Svake godine u okviru Pljevaljskih novembarskih svečanosti u organizaciji Umjetničke galerije “Vitomir Srbljanović” pljevaljski likovni stvaraoci predstavljaju svoje radove u izložbenom prostoru u glavnom holu Sportskog centra “ADA”. Pljevaljska publika će imati priliku da 23. novembra u 19 sati u izložbenom prostoru “ADE” pogleda 61 sliku i jednu skulpturu pljevaljskih likovnih stvaralaca. Ovakvi susreti likovnih stvaralaca koji su nitima rođenja ili životnog opredjeljenja, trajno vezani za područje našeg grada zajedno sa pljevaljskom publikom, postaju lijepa tradicija.

Ovakva vrsta izložbe pruža nam priliku da pratimo rad stvaralaca iz našeg  neposrednog okruženja, da uživamo u estetskim dometima njihovog stvaralaštva a za autore je to lijepa prilika da umjetnički komuniciraju sa sredinom iz koje su potekli, u kojoj žive i stvaraju.

Izložbu će otvoriti predsjednik opštine Pljevlja Mirko Đačić


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove PV portal-a. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>