6e100b693083fe7b237779ffd809d8b7_XL-1000x555 Vijesti

Brajović – Pljevlja će predstavljati dobro mjesto za život


Predsjednik Skupštine Ivan Brajović ćestitao je građanima Pljevalja i lokalnom rukovodstvu 20. novembar – Dan opštine.

 Brajović je u čestitki naveo da bogata istorijska, kulturna i privredna baština čine Pljevlja riznicom crnogorskog nasljeđa, koja se mora sačuvati od raznih izazova i devastacija za buduće generacije.

“Najsjeverniji crnogorski grad sa bogatom okolinom, kao i multietničkom i multikonfesionalnom harmonijom, odvajkada je bio želja i put mnogim narodima i pojedincima u kojemu su željeli i ostvarivali svoje životne i egzistencijalne ciljeve“, kazao je Brajović.

 Prema njegovim riječima, Pljevlja danas, sa privrednim i poljoprivrednim potencijalima, predstavljaju izazov domaćim i stranim investitorima.

“Realizacijom započetih i valorizacijom planiranih razvojnih projekata, uz saradnju lokalne i državne uprave, vjerujem da će Pljevlja, kao i do sada, predstavljati dobro mjesto za život i nezaobilazan put za sve ljude dobre volje, vizije i ideje koje će doprinijeti boljem životu građana“, navodi se u čestitki.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove PV portal-a. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.

4 comments on “Brajović – Pljevlja će predstavljati dobro mjesto za život

  1. PV POŠTENI BRANKO

    Brajoviću, lako ti je sa distance pričati, dođi budi s nama bar mjesec ovih zimskih dana pa onda pričaj. Provjerite koliko je predsjednika opštine pljevlja u poslednjih 30 godina ostalo s nama da djeli to vaše dobro. Provjerite kakav je odnos novorođenih u odnosu na broj umrlih zašta ste i vi pored ostalih indirektno krivi.

  2. BRANKO0101

    DZABE TI BRAJO PREDIZBORNA PRICA :-)
    EVO, KAO STO SE VIDI I IZ DRUGIH KOMENTARA, SVIMA JE VEC ODAVNO JASNO KAKVA STE PARTIJA. ZATO NE ZAMARAJ NAS I PA-PA

Comments are closed.