Naslovna Najnovije vijesti Bečić – „Ne može se Pljevljima uskraćivati ono što im po zakonu...

Bečić – „Ne može se Pljevljima uskraćivati ono što im po zakonu i pravdi pripada“

4

SAOPŠTENJE DEMOKRATSKE CRNE GORE

U ime Demokratske Crne Gore i u svoje ime svim građankama i građanima Pljevalja čestitam 20. novembar, Dan opštine.

Pljevlja, grad sa neprocjenjivim prirodnim bogatstvima, ljepotama i bogatom istorijom, stvaranom vjekovima, može i mora pokrenuti svoju privredu, što bi za rezultat imalo bolji i kvalitetniji život građana. Ne može se od Pljevalja samo uzimati i ne može se Pljevljima uskraćivati ono što im po zakonu i pravdi pripada. Nema tog interesa, lokalnog ili državnog, koji je preči od zdravlja građana Pljevalja i njihovog prava na čist vazduh i zdravu životnu sredinu.

Uz uvjerenje da su vrijedni i pošteni stanovnici Pljevalja najbolji garant da dolazi vrijeme bržeg i prosperitetnijeg razvoja njihovog kraja i rješavanja nagomilanih problema, još jednom upućujem iskrene čestitke povodom Dana opštine Pljevlja. 

4 KOMENTARA

  1. A bjezi nesreco…skupio se sa cetnicima a cestitas mi dan kad su Pljevlja oslobodjena od njih i njihovih gazda! Imas li ti ista od obraza,ko si, sta si, dje si, ili te samo vlast zanima?

    • Bečiću, očigledno si previdio da su Pljevlja, grad sa neprocjenjivim prirodnim bogatstvima, ljepotama i bogatom istorijom, stvaranom vjekovima u rukama ili vlasništvu DPS a da u pljevljima nema ni 20% pljevljaka i konačno da elita od pljevalja hoće da napravi industrisko naselje pa makar ta cjena bila nestank pljevljaka???

Comments are closed.