Aleksa B. Vijesti

Bečić – „Ne može se Pljevljima uskraćivati ono što im po zakonu i pravdi pripada“


SAOPŠTENJE DEMOKRATSKE CRNE GORE

U ime Demokratske Crne Gore i u svoje ime svim građankama i građanima Pljevalja čestitam 20. novembar, Dan opštine.

Pljevlja, grad sa neprocjenjivim prirodnim bogatstvima, ljepotama i bogatom istorijom, stvaranom vjekovima, može i mora pokrenuti svoju privredu, što bi za rezultat imalo bolji i kvalitetniji život građana. Ne može se od Pljevalja samo uzimati i ne može se Pljevljima uskraćivati ono što im po zakonu i pravdi pripada. Nema tog interesa, lokalnog ili državnog, koji je preči od zdravlja građana Pljevalja i njihovog prava na čist vazduh i zdravu životnu sredinu.

Uz uvjerenje da su vrijedni i pošteni stanovnici Pljevalja najbolji garant da dolazi vrijeme bržeg i prosperitetnijeg razvoja njihovog kraja i rješavanja nagomilanih problema, još jednom upućujem iskrene čestitke povodom Dana opštine Pljevlja. 


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove PV portal-a. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.

4 comments on “Bečić – „Ne može se Pljevljima uskraćivati ono što im po zakonu i pravdi pripada“

    • PV POŠTENI BRANKO

      Bečiću, očigledno si previdio da su Pljevlja, grad sa neprocjenjivim prirodnim bogatstvima, ljepotama i bogatom istorijom, stvaranom vjekovima u rukama ili vlasništvu DPS a da u pljevljima nema ni 20% pljevljaka i konačno da elita od pljevalja hoće da napravi industrisko naselje pa makar ta cjena bila nestank pljevljaka???

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>