ris Sport

KK „Ris“ osvojio 24 medalje na turniru u NikšićuKaratisti „Risa“ proteklog vikenda na turniru u Nikšiću ostvarili su zapažen rezultat, osvojvši ukupno 24 medalje, od toga devet zlatnih, sedam srebrnih i osam bronzanih medalja.

Zlatne medalje osvojili su: Sergej Laušević, Jovana Kotlaja, Teona Ječmenica, Jelena Kotlaja, Jovana Strujić, Strefan Bajić, Aleks Koba, Nikola Čabarkapa i ekipa u sastavu: Sergej Laušević, Ognjen Vraneš i Matija Laketić.

Srebro je pripalo: Lejli Bambur, Kalini Ječemenici, Ognjenu Vranešu, Luki Čoloviću, Heleni Kostić i ekipno pionirke u sastavu: Jovana Kotlaja, Teona Ječmenica i Lejla Bambur, kao i ekipi 2004/05 godište u sastavu: Jelena Kotlaja, Kalina Ječmenica i Helena Kostić.

Bronzane medalje na ovom prestižnom turniru osvojili su: Mihailo Milić, Darija Savić, Mihailo Dragašević, Stevo Mrdak, Matija Laketić i Helena Kostić.

Trener Slavenko Bajić istkao je da je zadovoljan rezultaima na početku takmičarske sezone i smatra da će u narednom periodu „Risovci“ ostvariti još bolje rezultare posebno u borbama.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove PV portal-a. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>