bojan-22 Najnovije vijesti

Izložba Bojana JokanovićaU okviru Dječje nedelje Umjetnička galerija „Vitomir Srbljanović“  večeras u 19 sati u  izložbenom prostoru u glavnom holu Spotrtske dvorane „ADA“ organizuje izložbu karikatura, karikaturiste Bojana Jokanovića iz Doboja. Izložba se organizuje u okviru projekta „Sizifova borba za pravopis“ a otvoriće je mr Zorica Jestrović.

Umjetnička galerija „Vitomir Srbljanović“ kandidovala je pet projekta kod Ministarstva kulture Crne Gore od kojih su tri prihvaćena. Jedan od tih projekata je i projekat pod nazivom „Sizifova borba za pravopis“ a u okviru tog projekta Galerija je organizovala izložbu karikatura, karikaturiste  Bojana Jokanovića iz Doboja.

Izložbu karikatura  Bojana Jokanovića otvoriće  mr Zorica Jestrović koja je  uradila i predgovor za katalog koji je štampan povodom ove izložbe. Izložba će biti otvorena do 13. oktobra 2017. godine.

 

 


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove PV portal-a. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>