IMG-69d1347c066c8a26718402d6a6d66ce8-V Sport

AOK Rudar ima tim koji može do titule


Još sedam dana ostalo je do početka nove odbojkaške sezone. AOK Rudar obavlja poslednje pripreme pred novu sezonu. Nakon dobrih rezultata na MOSI pa onda i na turnirima u Goraždu i Makarskoj , Rudar uliva nadu navijačima da može i ove godine biti u samom vrhu. Trener Nataša Marković zadovoljna je do sada urađenim na pripremama.

Pripreme smo počeli 3. avgusta, što znači da bukvalno nismo ni prekidali sa pripremama, jer nakon MOSI bilo je vrlo malo vremena za odmor. Krenuli smo veoma jako sa kondicionim treninzima na Gradskom stadionu. U trenažni proces nas je uveo Bude Jestrović koji je vodio treninge na atletskoj i trim stazi. Nakon toga uslijedilo je učešće na turnirima u Baru, Goraždu i Makarskoj gdje smo zauzeli četvrto mejsto od 16 ekipa. U prvom kolu gostujemo u Budvi koja se pojačala ove sezone, ali ni mismo sjedili skrštenih ruku, jer smo se pojačali na poziciji tehničara i srednjeg blokera, vratile su nam se Marija Bojović i Anđela Milinković i mislim da imamo konkurentan tim za naveće domete, kazala je Marković.

Dakle sastav je u mnogome izmjenjen. Đaković i Drobnjak školovanju nastavljaju u Kotoru i postoji mogućnost da brane boje Gimnazijalca , Đurović je pojačala Budućnost iz Podgorice, a Dušanka Petrović akutelnog osvajača duple krune ekipu Luke Bar dok će Tamara Vučetić uporedo sa studiranjem igrati za Mega Vizuru. Sa druge strane u Rudar su se vratile, reprezentativka, Marija Bojović koja je igrala za Luku Bar i kao i Anđela Milinković koje će uz iskusne Anu Marković , Anđeliju Petrović i Sonju Svrkotu činiti stariji dio ekipe dok će ostali dio tima činiti mlade i talentovane odbojkašice kao što su Ivona Džaković , Miona Vučetić , Majda Čakar , Bojana Bulatović, Sara Palibrk , Ivona Džaković, Anđela Loncović , Anastasija Džarić ….

U prvom kolu nove sezone odbojkašice Rudara gostuju Budvi.