Alija Selmanovic 2 Sport

Alija Selmanović iz Pljevalja osvojio bronzanu medalju na Balkanskom prvenstvu u kik boksuReprezentativac Crne Gore, senior super teške kategorije Alija Selmanović član kik boks kluba ,,Deadly strike“ iz Pljevalja osvojio je bronzanu medalju na Balkanskom prvenstvu.

Iz kik boks kluba ,,Deadly strike“ kažu da posebnu zahvalnost duguju sponzorima: Jasminu Ajanoviću (Restoran i apartmani Trebovina) koji je pokrio troškove prevoza,  smještaja i hrane i Frizeru „Ben“ koji je pokrio druge dodatne troškove kao i Džogaz Aleksandru koji je omogućio spremanje takmičara u svojoj teretani „Hulk“.

Alija Selmanovic

Zlatnu medalju očekujemo na internacionalnom kik boks kupu ,,Zlatni kick-boxer 2017″ koji ce se održati u našem gradu 25. novembra ove godine u sportskom centru ,,Ada“ – rekli su nam iz ,,Deadly strike“


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove PV portal-a. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>