marjanovic obrazovn centar PVbiz

Počeo upis na kurseve engleskog jezika u Obrazovnom centru Marjanović


Upis na kurseve u Obrazovnom centru Marjanović počeo je u ponedeljak 4. setembra 2017. god.  Nakon godinu dana uspješnog rada, nastava na kursevima za odrasle, srednjoškolce i osnovce se nastavlja i u jesenjem semestru školske 2017/18 godine.

Obrazovni centar Marjanović nastavlja sa praksom popularizacije i što veće dostupnosti obrazovanja našim sugrađanima, te će i ove godine kursevi na svim nivoima za odrasle kao i za đake biti na specijalnom popustu. Osim toga, pripremili smo dosta iznenađenja i poklona kako za nove tako i za naše stare kandidate. Za uspješan početak nove školske godine, Obrazovni centar Marjanović poklanja besplatne časove svim našim osnovcima.

Nastava na kursevima za odrasle planirana je za 18. septembar dok će nastava na vikend kursevima za osnovce početi 24. septembra. Pozivamo sve zainteresovane da se na vrijeme informišu o programima kurseva, popustima i terminima nastave. Za sve informacije možete nas posjetiti u prostorijama auto-škole Marjanović, na našoj fejsbuk stranici ili pozvati na br.tel. 068-183-391.