Rudnik sah 4 Vijesti

Počelo obilježavanje Dana rudara i dana Rudnika uglja PljevljaTradicionalnim 38. šahovskim susretom šahista Rudnika uglja i saveza slijepih Pljevlja, koji je završen 2:2, počelo je obilježavanje 24. septembra Dana rudara i dana Rudnika uglja.

Rudnik sah 2

Rudnik sah 3

Rudnik sah

Već sjutra u 12 časova poslovodstvo Rudnika uglja predstavnici i reprezentativnih sindikata posjetiće Podružnicu penzionera Rudnika uglja AD Pljevlja, u prostorijama Kluba rudara i penzionera. U petak 22. septembra sa početkom u 10 časova održavaće se tradicionalna Akcije dobrovoljnog davalaštva krvi, u organizaciji Kluba dobrovoljnih davalaca krvi Rudnika uglja u prostorijama Centra za transfuziju krvi Opšte bolnice Pljevlja. U subotu u 12 časova u Sali Doma vosjske Crne Gore održaće se svečana akademija. Sjednici će prisustovati zvanice iz društvenog i privrednog života Države i Opštine, akcionari Rudnika. U nedjelju 24.septembara u 16 sati biće, kao i uvijek biće održana konferencija za medije na kojoj će na novinarska pitanja odgovarati  predsjednik odbora direktora gdin Mitrović i izvršni direktor gdin Popadić,  u Sali Vista – Hotel Pljevlja,  sa početkom u 16. časova.

 


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove PV portal-a. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>