pelet-1 Vijesti

Počela raspodjela briketa„Lovćen trejd“ DOO iz  Foče, jedini ponuđač za isporuku briketa i peleta opštini Pljevlja  počeo je sa isporukom briketa.

Koordinator za raspodjelu energenata Darko Gazdić rekao nam je da se za briket prijavilo 130 zainteresovanih građana i biće isporučeno 180 tona. Prvi šleper je već stigao i raspodjeljen je korisicima. Tokom ove sedmice stići će i ostale količine briketa.

Za pelet se prijavilo 500 sugrađana i biće isporučeno 1000 tona .

Cijena peleta po subvencionisanim cijenama je 104 evra a briketa 85 evra.

Opšina je formirala komisiju koja će provjeravati da li novo prijavljeni za pelet imaju peći, jer samo oni koji imaju peći za pelet mogu uzimati ogrev po subvencijama.

Da potsjetimo. Tenderom je opština  tražila 1000 tona peleta i 400 tona briketa. Ovo je treća godina za redom kako opština sa Vladom Crne Gore u cilju poboljšanja kvaliteta vazduha obezbjeđuje briket i pelet po subvencionisanim cijenama.

Pripremila, Nataša Knežević učesnica projekta “Povežimo se informisanjem”, koji realizuje NVO “Paradoks” u partnerstvu sa NVO “Informativni centar Pljevlja”, podržan kroz program grant šema Zavoda za zapošljavanje Crne Gore

 

 

 

 


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove PV portal-a. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>