a0a3d23bdb8ae2b70f68bbbe93307468_XL Sport

Miodrag Vukotić novi trener Rudara


Miodrag Miki Vukotić novi je trener Rudara.  Klub iz Pljevalja  je dogovorio  saradnju sa  Vukotićem  i  imenovao  ga  za  novog šefa struke. Ugovor o saradnji dvije strane potpisale su na 18  mjeseci . Vukotić je već danas popodne odradio jedan trening sa ekipom

To je više bilo upoznavanje, a sa ljudima iz kluba sam se brzo dogovorio i veoma mi je drago zbog toga. Poklopile su nam se ambicije, tako da pregovori nisu trajali dugo. Dosta igrača iz ekipe poznajem pa će mi tu posao biti olakšan, ali moram da kažem da nas čeka jedan mukotrpan rad kako bi ostvarili zacrtane ciljeve. Naše je da do decembra budemo konkurentni, a poslije toga da izvršimo selekciju za nastavak šampionata. Nemamo mnogo vremena, jer nas u utorak čeka Sutjeska, a u subotu gostujemo Zeti , dakle već moramo da razmišljamo o tim utakmicama. Žao mi je što se na prvom treningu desio veliki peh za nas, jer smo, kako sada stvari stoje na duži vremenski period ostali bez Edvina Kuča, vrlo bitnog igrača za nas. Stavljena mu je longeta i nakon detaljnog pregleda znaćemo koliko na njega ne možemo da računamo, kazao je Vukotić nakon što je imenovan za novog stratega kluba iz Pljevalja.

Miodrag Vukotić   trenirao je  Mladosti   i Budućnosti  sa kojom je prošle godine  osvojio šampionsku titulu . Novi trener Rudara kao fudbaler nastupao je za Budućnost, Zetu, Vojvodinu, a kasnije igrao u  Italiji, Švajcarskoj i Austriji.