kk Sport

KK ”Potoci” vrši novi upis članovaSvijest o važnosti sporta za razvoj djeteta ranije pedagoške i školske dobi svakom roditelju donosi dilemu o pravilnom odabiru sporta za svoje dijete.

Razvoj samopouzdanja, jačanja motorike i koordinacije pokreta u ranijoj dječijoj dobi od izuzetnog je značaja za pravilan psihofizički razvoj.

Karate klub “Potoci” nastavlja sa svojim aktivnostima u novoj školskoj godini, od avgusta su počeli treninzi. Fizičke pripreme  se vrše na trim stazi, a treninzi u sali osnovne škole “Ristan Pavlovoć”, treneri su profesor fizičkog vaspitanja majstor karatea 4. dan i selektor Crne Gore Slavka Maksimović i profesor fizičkog vaspitanja majstor karatea 2. dan Ružica Maksimović.

kk2

 

U razgovoru sa jednim od trenera Slavkom Maksimović saznajemo da KK “Potoci” ima oko 40 članova, upis je svakim radnim danom od 17 časova za uzraste od 4. do 7  i od 7. godina pa nadalje  u osnovnoj školi “Ristan Pavlović”. Mjesečna članarina iznosi 15 eura. Školica sporta „Pokret“ počela je upisa novih članova i u osnovnoj školi na Gukama i do sad ima 50 članova. Treninzi su svaki dan i  zbog rekostrukcije sale osnovne škole “Ristan Pavlović”  sad se obavljaju u dvorani Doma vojske.

“Pozivam sve zainteresovane roditelje da upišu svoju djecu, jer ovaj sport omogućava razvoj samopouzdanja, jača motoriku i koordinacije  pokreta i izuzetnog je značaja za psihički razvoj. Zahvaljujem se opštini Pljevlja i Sekretarijatu za društvene djelatnosti što su mi omogućili da obavljam treninge u Domu vojske i osnovnoj školi „Ristan Pavlović“”- dodala je Slavka Maksimović.

kk1

Autorka,Slađana Gorgievska, učesnica projekta  „Povežimo se informisanjem“ koji  realizuje NVO „Paradoks“ u partnerstvu sa NVO „Informativni centar Pljevlja“ podržan kroz program grant šema Zavoda za zapošljavanje Crne Gore.

 

 


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove PV portal-a. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>