IMG_20170909_101723 Sport

KK “Pljevlja” kreće u novu takmičarsku sezonu


Košarkaški klub „Pljevlja“ ima zadatak da okupi mlade putem košarke, i da kroz sportski i pedagoški plan rada priprema košarkaša za aktivne uloge u  timu.

U razgovoru sa jednim od trenera KK „Pljevlja“ Predragom  Batom Doderovićem smo saznali da klub nije prekidao  sa trenizima tokom cijele godine i da  sa početkom  nove školske godine,  inteziviran je upis novih članova.

-„Košarkaški klub „Pljevlja“  kao i svake godine preko ljeta ne prekida sa radom. Upis traje tokom cijele godine, povećava se broj djece koja žele da se upišu u klub . Treninizi za početnike su četvrtkom u  18:30 , subotom u 10:00  i nedeljom u 17:00 časova. Roditelji sa djecom od uzrasta 2003.godište i mlađe na upis mogu doći utorkom posle 19:00 časova  u fiskulturnu salu Gimnazije. Mjesečna članarina  za jednog člana iznosi 15 eura, a za dva brata 20 eura. Klub ima oko 120 članova. I ove sezone će nastupiti sa 4 takmičarske selekcije. Sjutra se u 18:00 sati  u S.C. „Ada“ igramo utakmicu sa  „Rudarom“ za plasman u juniorsku Super  ligu Crne Gore. Liga broji 18 timova ,a nažalost samo jedna ekipa iz našeg grada može da učestvuje“- rekao je  Predrag Bato Doderović, trener KK „Pljevlja“.

Autori,Slađana Gorgievska i Danko Gospić, učesnica projekta  „Povežimo se informisanjem“ koji  realizuje NVO „Paradoks“ u partnerstvu sa NVO „Informativni centar Pljevlja“ podržan kroz program grant šema Zavoda za zapošljavanje Crne Gore.