Vodovod Pljevlja Vijesti

Završen – „Održavanje sanitarnih zona vodozahvata i izvorišta na teritoriji opštine Pljevlja“DOO “Vodovod“ Pljevlja je u saradnji sa Opštinom Pljevlja – Sekreterijat za stambeno komunalne poslove, saobraćaj i vode realizovao javni rad „Održavanje sanitarnih zona vodozahvata i izvorišta na teritoriji opštine Pljevlja“,  koji je trajao od 30.06.2017. godine do 31.8.2017. godine. Sredstva za realizaciju javnog rada obezbjeđena su od strane Zavoda za zapošljavanje Crne Gore. U izvođenju javnog rada upošljeno je pet lica sa Zavoda koja nisu bila u radnom odnosu najmanje dvanaest mjeseci, a ista su bila na evidenciji nezaposlenih lica u trenutku podnošenja prijave na slobodno radno mjesto, saopšteno je iz ovog preduzeća

Tokom izvođenja javnog rada učesnici su uredili užu sanitarnu zonu izvorišta u „Odžaku“, “Jugoštici“ i „Breznici“, kao i zonu oko bazena „Bogiševac“ i Postrojenja za preradu vode „Pliješ“ .

Sve aktivnosti koje su bile predviđene programom DOO “Vodovod“ Pljevlja su uspješno završene tako da se realizacija ovog javnog rada smatra uspješnom, kažu u Vodovodu.

 

 


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove PV portal-a. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>