Rakija trnovaca 2 PVbiz

Trnovača na “Žestivalu” u Užicu


Na 3. međunarodnom festivalu voćnih rakija pod nazivom ”Žestival“, koji je odražan 19.08.2017. godine u Užicu, pored renomiranih izlagača najboljih voćnih rakija iz regiona, učestvovala je i rakija Trnovača koja je predstavljala Pljevlja i Crnu Goru.

rakija trnovaca

 

Rakija Trnovača je u izuzetno jakoj konkurenciji osvojila tri medalje i to za rakiju od šljive sorta „Požegača“, divlje kruške i jabuke. Cilj ove privredno-turističke manifestacije koja je bila takmičarskog i prodajnog karaktera, jesu očuvanje tradicije, promocija i unapredjenje proizvodnje i plasmana voćnih rakija, kao i predstavljanje turističkih i drugih potencijala Srbije i regiona. Među mnogobrojnim posjetiocima bili su i visoki zvaničnici Srbije i predstavnici stranih ambasada koji su posjetili štand i degustirali rakiju Trnovaču iz Pljevalja.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove PV portal-a. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.

One comment on “Trnovača na “Žestivalu” u Užicu

  1. Smail

    Cestitam. A rakija je bila toliko jaka da su ambasadori pomjesali jezike pa je Njemac mucao njemacki a poceo lijepo pricati srpski a Englez pomjesao engleski i njemacki …he he

Comments are closed.