baci drogu u koš deseti Sport

Sjutra počinje jubilarni X Noćni turnir u basketu ,,Baci drogu u koš“


Sjutra od 16.00h u Sportskom centru „Ada“ počinje jubilarni 10.Noćni turnir u basketu ,,Baci drogu u koš“. Danas u 12.00h u Sali Skupštine opštine Pljevlja održano je žrebanje ekipa, ukupno se prijavilo 9 muških i 6 ženskih ekipa.

GRUPE

Svečano otvaranje je u 20.00h, gdje će nastupiti mališani iz KUD „Volođa“ i prisutnim ekipama će se obratiti  predstavnici opštine Pljevlja.

-Opština Pljevlja se i ove godine potrudila da ovo bude jedna od najboljih sportskih manifstacija , i svakako se zahvaljuje svim sponzorima koji su uzeli učešća u realizaciji ovakkvog događaja. Predezute su sve neophodne mjere i radnje kako bi sve proteklo u najboljem redu , i naravno svima ispred Opštine Pljevlja-Sekretarijata za društvene djelatnosti želimo sreću , puno dobrog basketa, fer-pleja i da bude bez povreda- kazao je Borjan Džogaz

RASPORED DANA
Svaka ekipa je dobila poklon majce za svoje učesnike , osvježenje i majce su dobili i mališani iz tri košarkaška kluba KK“Rudar“, KK“Pljevlja“ i ŽKK“Rudar“ za šutiranje slobodnih bacanja koji nastupaju već 24.08.2017.godine.

DOĐITE I PODRŽITE MLADOST!!!

DOBRO DOŠLI!!!

Pripremio, Danko Gospić učesnik projekta “Povežimo se informisanjem”, koji realizuje NVO “Paradoks” u partnerstvu sa NVO “Informativni centar Pljevlja”, podržan kroz program grant šema Zavoda za zapošljavanje Crne Gore


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove PV portal-a. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.

2 comments on “Sjutra počinje jubilarni X Noćni turnir u basketu ,,Baci drogu u koš“

Comments are closed.