žfk Breznica Sport

Remi za kraj


Breznica – Kirjat Gat 2:2 (2:2)

Stadion: pod Goricom. Gledalaca: 100. Sudija:Aguiar A. (Portugal)

Strijelci:Jankov u 29. i Bojat u 36. za Breznicu. a Šulman u 10. i Efraim u 30. minutu  za Kirjat,

BREZNICA: Čabarkapa, Bojat, Brašnjo (od 32. Varda), Đurković, Jankov, Krivokapić (od  56. Kocanović), Lazarević, Lončar, Novović (od 46. Horvat), Rondović, Smiljković.

KIRJAT: Raisa, Adailma. David, Efraim, Laiu, Metkalov, Nakav, Šulman, Senedel, Šanab (od 70. Rahamim), Zizi (od 75. Edri).

Nakon dva poraza na kvalifikacionom turniru Lige šampiona, Breznica je remizirala sa timom iz Izraela. I sa jednim bodom završila na tećem mjestu grupe, zahvaljujući boljoj gol razlici od Kirjata.

Gošće su bolje otvorile utakmicu i realizovale prvu priliku već u 10. minutu, kada je Šulman zatesla mrežu Breznice. U 22. minutu igračica Kirjata, Efraim je promašila jedanesterac. Nedugo zatim, u 29. minutu, stigla je kazna za Kirjat. Breznica je izborila jedanesterac, a sigurna sa bijele tačke bila je Jankov. Samo minut nakon izjednačenja u 30. minutu Breznica je po drugi put morala da vadi loptu iz mreže, strijelac za Kirjat bila je Efraim. Igrao se 36. minut kad je Tamara Bojat izjednačila  na 2:2 i ujedno postavila konačan rezultat utakmice.

Autor, Danko Gospić učesnik projekta “Povežimo se informisanjem”, koji realizuje NVO “Paradoks” u partnerstvu sa NVO “Informativni centar Pljevlja”, podržan kroz program grant šema Zavoda za zapošljavanje Crne Gore