Troje cesme Vijesti

Raspisani tenderi za seoske vodovode 

Opština Pljevlja početkom avgusta raspisala je tender za izgradnju vodovoda po partijama i ponovni tender za isporuku i ugradnju trafostanice Dom za stara lica.

OpštinaPljevlja, odnosno Direkcija za izgradnju i investicije raspisala je 1. avgusta otvoreni postupak javne nabavke za izgradnju vodovoda na seoskom području po partijama. Prva partija Boljanići II faza, druga partija Gornja Brvenica III faza, treća partija vodovod Maoče, rezervoar Selište i IV  partija vodovod Troječesma II faza. Prema riječima Blaža Šubarića, službenika za javne nabavke opštine Pljevlja otvaranje ponuda zakazano je za 23. avgust 2017. godine. Procijenjena ukupna vrijednost za sve vodovode je 69 hiljada eura.

Šubarić je napomenuo da je 2. avgusta ponovo raspisan otvoreni postupak javne nabavke za isporuku i ugradnju trafostanice Doma za staralica. Procijenjena vrijednost  je 90 hiljada eura. Šubarić je naglasio kaže da je prethodni tender obustavljen jer su sve tri ponude koje su dostavljene bile neispravne.

Javno otvaranje ponuda zakazano je za 28. avgust.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove PV portal-a. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>